Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 29. 13:53

Creative multimédiás megoldások a Hewlett-Packard otthoni PC-iben

A Creative Technology bejelentette, hogy a Hewlett-Packard a vállalat multimédiás megoldásait választotta az otthoni piacra szánt Pavilion asztali számítógépkonfigurációiba.

A Creative Technology bejelentette, hogy a Hewlett-Packard a vállalat multimédiás megoldásait választotta az otthoni piacra szánt Pavilion asztali számítógépkonfigurációiba.

A HP a Creative Sound Blaster Audigy hangkártyát, a Creative Inspire 5300 5.1 hangszórókészletet illetve a Cambridge SoundWorks SW320 2.1 hangfalszettet egyedi kérésre mellékeli a www.hpshopping.com weboldalon keresztül megrendelt számítógépeihez illetve a Best Buy, Circuit City, Office Depot, Office Max és Staples nagyáruházakban megvásárolt konfigurációkhoz.

"A PC-k az irodákból egyre inkább átköltöznek a nappalikba, a HP pedig a legjobb minőségű hangrendszereket ajánlja azok számára, akiknek fontos a játékok a zene vagy a DVD-filmek maradéktalan élvezete" -- nyilatkozta a bejelentés kapcsán Ameer karim a HP Pavilion sorozat marketingmenedzsere.

A Sound Blaster Audigy kártyák kitűnő hangminőséget nyújtanak a 24bit/96kHz-es digitális-analóg konvertereikkel, melyek 100dB jel-zaj viszony mellett képesek tökéletes hangzást biztosítani. Ilyen paraméterekkel csak a teljesen professzionális célokra szánt hangkártyák rendelkeznek.

A Sound Blaster Audigy hangkártyák természetesen hardveresen gyorsítják az új EAX-bővítményeket, mint a Multi-Environment, Environment Morphing, Environment Panning, Environment Reflections és Environment Filtering technológiákat.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról