Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 29. 10:19

Hordozható lejátszókba való letöltést is támogatni fog a PulseOne előfizetéses zeneszolgáltatás

[CNET] A BMG Entertainment és a RioPort között kötött megállapodás lehetővé teszi, hogy a zeneszámokat a felhasználók hordozható audiolejátszókba töltsék.

[CNET] A BMG Entertainment és a RioPort között kötött megállapodás lehetővé teszi, hogy a zeneszámokat a felhasználók hordozható audiolejátszókba töltsék.

A RioPort várhatóan a közeljövőben indítja be PulseOne névre keresztelt internetes előfizetéses zeneszolgáltatását. Bár jelenleg már több ilyen szolgáltatás -- például a PressPlay és a MusicNet -- létezik, azok nem engedik a zeneszámok hordozható lejátszókba töltését.

A tegnap nyilvánosságra hozott megállapodás révén a RioPort a Pulse One szolgáltatás keretében terjesztheti a BMG Entertainment kiadó zenéit és lehetővé teheti azok áttöltését a PC-n kívül más eszközökbe például hordozható audiolejátszókba vagy MP3-lejátszóval rendelkező mobiltelefonokba.

A Nielsen/NetRatings vezető elemzője, T.S. Kelly elmondta, hogy "a hordozhatóság kulcsfontosságú az előfizetéses zeneszolgáltatásoknál. Bár a RioPort az első aki ezt lehetővé teszi, az előnye csupán pillanatnyi".

A RioPort még ebben a negyedévebn útjára kívánja indítani PulseOne szolgáltatását, amelyet elektronikus üzleteken, internetszolgáltatókon illetve szórakoztaóelektronikai gyártókon keresztül kínál majd a nagyközönségnek. Egyelőre a BMG által biztosított mintegy 22 ezer zeneszám található a kínálatban, azonban a RioPort feltett szándéka, hogy a többi nagy kiadóval is megállapodást kössön a zenék terjesztéséről.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 13:13

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.