Szerző: Ady Krisztián

2002. január 29. 02:42

Első benyomások a Creative külső, SB Extigy "hangkártyájáról"

A T-Break oldalain egy igen pozitív tesztet olvashatunk a Creative első külső, USB felületű hangkártyájáról. Ez az öt oldalas teszt az első bemutató erről az eszközről.

A T-Break oldalain egy igen pozitív tesztet olvashatunk a Creative első külső, USB felületű "hangkártyájáról". Ez az öt oldalas teszt az első bemutató erről az eszközről.

A Sound Blaster Extigy nem csak a játékok és az MP3 állományok hangjának megszólaltatására használható. Különálló Dolby Digital dekóderként is igénybe vehetjük DVD-lejátszónkhoz, vagy digitális kimenettel rendelkező konzolunkhoz. A játékokat EAX 2.0 hangzással is élvezhetjük, a teszt szerint egyáltalán nem vészes teljesítménycsökkenéssel.

A cikket itt olvashatjuk el, egy kis angol nyelvtudás birtokában.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 14:36

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.