Szerző: Ady Krisztián

2002. január 29. 02:42

Első benyomások a Creative külső, SB Extigy "hangkártyájáról"

A T-Break oldalain egy igen pozitív tesztet olvashatunk a Creative első külső, USB felületű hangkártyájáról. Ez az öt oldalas teszt az első bemutató erről az eszközről.

A T-Break oldalain egy igen pozitív tesztet olvashatunk a Creative első külső, USB felületű "hangkártyájáról". Ez az öt oldalas teszt az első bemutató erről az eszközről.

A Sound Blaster Extigy nem csak a játékok és az MP3 állományok hangjának megszólaltatására használható. Különálló Dolby Digital dekóderként is igénybe vehetjük DVD-lejátszónkhoz, vagy digitális kimenettel rendelkező konzolunkhoz. A játékokat EAX 2.0 hangzással is élvezhetjük, a teszt szerint egyáltalán nem vészes teljesítménycsökkenéssel.

A cikket itt olvashatjuk el, egy kis angol nyelvtudás birtokában.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról