Szerző: roberto

2002. január 28. 21:06

Letölthető a Linux Mandrake 8.2 első bétája

MandrakeSoft
MandrakeSoft[Mandrake News] A MandrakeSoft ma jelentette be, hogy letölthető a Linux-Mandrake következő, 8.2-es verziójának első nyilvános bétája. A rendszer az elmúlt hetek aktív fejlesztőmunkája nyomán rengeteget változott, az új verzióban egy átdolgozott Mandrake Control Center fogadja majd a felhasználókat. A friss béta a SuSE 7.3-as verziójához hasonlóan támogatja a titkosított fájlrendszerek használatát. A hatékony és kis méretű rendszerek hívei számára is tartogat kellemes meglepetést a Mandrake 8.2-es első tesztverziója, ugyanis úgy tűnik, hogy ezentúl lehetőség lesz egy teljesen lecsupaszított alaprendszer telepítésére is, amely mindössze 62 MB-os.

A készülő rendszer további újdonságairól és a hibabejelentés módjáról a Mandrake webhelyén található további információ. A rendszer a legfrissebb szoftverekből épült fel, ízelítőül néhány komponens verziószáma: 2.4.17-es kernel, XFree86 4.2, KDE 2.2.2, Mozilla 0.9.7.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról