:

Szerző: roberto

2002. január 25. 23:05

Letölthetőek az SDL játékfejlesztői verseny legjobb játékai

[NewsForge] December elején járt le annak a játékfejlesztői

[NewsForge] December elején járt le annak a játékfejlesztői versenynek a határideje, amelyet Linux Journal, a hamarosan megszűnő Loki Software és a No Starch Press szponzorált. A versenyre olyan játékokkal lehetett nevezni, amelyek mérete nem haladja meg az 1 MB-ot, és a keresztplatformos SDL (Simple Directmedia Layer) könyvtárat használják. A fejlesztői verseny eredményét néhány napja tette közzé zsűri, a helyezést elért játékok programozói a Loki Software játékait, Linux Journal előfizetést és No Starch Press könyveket nyertek. A három legjobb program forráskódja (első: LBreakout2, második: Tower Toppler, harmadik: Vectoroids) a www.nostarch.com-ról tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.