:

Szerző: roberto

2002. január 25. 23:04

OpenOffice magyarítás három nap alatt

Az FSF (Szabad Szoftver Alapítvány) Magyarország aktivistái a jövő

OpenOfficeAz FSF (Szabad Szoftver Alapítvány) Magyarország aktivistái a jövő héten OpenOffice-magyarító hétvégét fognak rendezni. A szervezők célja az, hogy egy jól működő, szabad, bárki által felhasználható OpenOffice-magyarítás jöjjön létre, ugyanis ezeknek a kritériumoknak eddig egyik OpenOffice-magyarítás sem felelt meg egyszerre, pedig már többféle is létezik.

A február elsején (pénteken) este induló munka egészen hétfő hajnalig fog tartani a BME HSN laborjában (Budapest, Pázmány Péter sétány 1/D). Aki csatlakozni szeretne a munkához, vagy egyszerűen csak kíváncsi a merész terv részleteire, az oo.geekfinder.hu-n tájékozódhat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.