:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 25. 10:49

A Hercules bejelentette 3D Prophet All-in-Wonder 7500 kártyáját

Az ATi és a Hercules nemrégiben hozták tető alá azon megállapodáukat, mely szerint az utóbbi cég kizárólagos joggal értékesíthet Európában All-in-Wonder Radeon termékeket.

Az ATi és a Hercules nemrégiben hozták tető alá azon megállapodáukat, mely szerint az utóbbi cég kizárólagos joggal értékesíthet Európában All-in-Wonder Radeon termékeket.

Az ATi tegnapelőtt jelentette be All-in-Wonder Radeon 7500 grafikus kártyáját, a Hercules pedig tegnap hozta nyilvánosságra az európai változat, a 3D Prophet All-in-Wonder 7500 technikai részleteit.

A vállalat közleménye alapján elmondható, hogy a Hercules kártya nevét leszámítva semmiben sem különbözik az eredetitől, gyakorlatilag az európai vásárlók ugyanazt a terméket vásárolhatják meg, ami a világ összes többi részén ATi néven kapható, egyedül a márkanév és a csomagolás különbözik majd.

Emlékeztetőül az All-in-Wonder 7500 legfontosabb tulajdonságai:

  • Radeon 7500 GPU 64MB DDR memóriával
  • Sztereó TV-tuner
  • Analóg és digitális videórögzítés (MPEG2 legfeljebb 720x480 felbontásban)
  • Rádiófrekvenciás távirányító, melyhez USB szükséges
  • Komponens kimenet digitális TV-k számára
  • Teletext támogatás
  • HydraVision támogatás
  • DVD-lejátszás AC-3 digitális hanggal
A kártya februárban jelenik meg az üzletekben, az áráról egyelőre nincs információ. Az ATi All-in-Wonder Radeon 7500 ajánlott kiskereskedelmi ára 199 dollár.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.