Szerző: Vörös Péter

2002. január 24. 15:13

Dél-Korea már a negyedik generációs mobiltelefon technológiát tervezi

[AsiaBizTech] A dél-koreai kormány bejelentette, hogy a negyedik generációs mobiltelefonok kifejlesztésének érdekében 102,6 millió $-t fektetnek be a mobiltelefon-iparba. A 4G mobiltelefonos szolgáltatások Dél-Koreában az IMT-2000 (3G) rendszert fogják követni, ezért IMT-2000-ren túli rendszerként is ismeretesek -- a 3G szolgáltatást egyébként még nem vezették be az országban.

[AsiaBizTech] A dél-koreai kormány bejelentette, hogy a negyedik generációs mobiltelefonok kifejlesztésének érdekében 102,6 millió $-t fektetnek be a mobiltelefon-iparba. A 4G mobiltelefonos szolgáltatások Dél-Koreában az IMT-2000 (3G) rendszert fogják követni, ezért "IMT-2000-ren túli rendszerként" is ismeretesek -- a 3G szolgáltatást egyébként még nem vezették be az országban.

A dél-koreai információs és távközlési minisztérium bejelentette azt a tervét, hogy 2005-ig 102,6 millió $-t fektetnek be az ország mobiltelefon-iparába. A pénzeket a 4G rendszerrel kapcsolatos különféle technológiák fejlesztésére fogják fordítani. A minisztérium hamarosan felállít egy speciális egységet az "álomtechnológia" előkészítésére.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról