Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 24. 11:25

Márciusban két új, színes kijelzős Palm modell várható

A pletykák szerint a Palm márciusban mutaja be új kéziszámítógépeit, melyeknek közös tulajdonsága, hogy színes kijelzővel készülnek.

A pletykák szerint a Palm márciusban mutaja be új kéziszámítógépeit, melyeknek közös tulajdonsága, hogy színes kijelzővel készülnek.


Palm m505

A Palm eddig mindössze két színes kijelzős modellt dobott piacra, az m505-öt és a IIIc-t. A márciusban megjelenő m515 az m505 utóda, háttérvilágításos színes kijelzővel és 16 MByte RAM-mal szerelik. A készülék megjelenése után a Palm beszünteti az m505 gyártását és forgalmazását.

Szintén márciusban jelenik meg az m130, amely egy alsó árkategóriás kéziszámítógép. Az m10x sorozattal teljesen megegyező házba szerelt készülék szintén színes kijelzőt tartalmaz és valószínűleg 8 MByte RAM-mal szerelik.

Az új kéziszámítógépek még a Palm OS 4-es változatát használják, az első Palm OS 5-alapú modellek csak az ősszel várhatók. Az m515 és m130 áráról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, az viszont valószínű, hogy a kereskedelmi forgalmazásuk a CeBIT kiállítás idején kezdődik meg.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 13:03

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.