Szerző: Vörös Péter

2002. január 22. 18:02

A Vodafone-nak világszerte 100 millió előfizetője van

[Bloomberg] A Vodafone Group Plc, Európa legnagyobb mobiltelefoncége bejelentette, hogy már sikerült elérnie a márciusban véget érő pénzügyi évre tervezett előfizetői számot.

[Bloomberg] A Vodafone Group Plc, Európa legnagyobb mobiltelefoncége bejelentette, hogy már sikerült elérnie a márciusban véget érő pénzügyi évre tervezett előfizetői számot.

Január 21-én a cég szerződést kötött 100 milliomodik előfizetőjével, míg 2001 márciusában 83 millió előfizetője volt a Vodafone-nak, közölte Bobby Leach, a cég szóvivője. Leach elmondta, hogy az eddigi eredmények meghaladják a cég 20%-os növekedési előrejelzésit a 2002-es pénzügyi évben.

Az európai mobiltelefoncégek (köztük a Vodafone) 2000-ben összesen kb. 100 milliárd $-t költöttek a gyorsabb, harmadik generációs mobilszolgáltatási engedélyek megvásárlására. E befektetésekből úgy igyekeznek profitálni a vállalatok, hogy megpróbálják új ajánlatok révén rávenni a felhasználókat arra, hogy költsenek többet az ún. adatszolgáltatásokra.

Alex Maby, az ING Barings egyik elemzője szerint fontos a 100 milliós határkő elérése, de még fontosabb azt tudni, hogy hogyan alakult a felhasználónkénti átlagos forgalom és az adatszolgáltatásokból származó forgalom.

A cég az előfizetők számával kapcsolatos részleteket jövő héten, a negyedik negyedéves eredmények közzétételekor hozza nyilvánosságra, közölte Leach.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 13:04

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.