Szerző: Vörös Péter

2002. január 23. 15:17

A Micron-Hynix tárgyalássorozat negyedik körét várhatóan Amerikában tartják a felek

[AsiaBizTech] Az amerikai Micron Technology és a dél-koreai Hynix Semiconductor memóriagyártó cégek közötti tárgyalássorozat várhatóan az USA-ban folytatódik.

[AsiaBizTech] Az amerikai Micron Technology és a dél-koreai Hynix Semiconductor memóriagyártó cégek közötti tárgyalássorozat várhatóan az USA-ban folytatódik.

A Hynix átszervezési bizottsága közölte, hogy előbb a Micron által e héten benyújtott javaslatot tárgyalják meg.

Park Jong-sup, a Hynix igazgatótanácsának elnöke és a tárgyalócsoport ezután valószínűleg az USA-ba utazik, ahol elkezdik a Micronnal folytatott tárgyalássorozat negyedik körét, jelentette be a bizottság.

Ez az ütemterv azt jelenti, hogy a két cég várhatóan február előtt már nem írja alá a egyetértési emlékeztetőt (memorandum of understanding), szemben az eredeti tervekkel, miszerint a tárgyalásokat január végéig lezárták volna.

A hírek szerint a Micron 3 milliárd $-t ajánlott 7-8 memóriagyárért cserében és arra kérte a Hynix hitelezőit, hogy vállalják át a dél-koreai cég 5,1 milliárd $-os adósságát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.