Szerző: sammer

2000. április 17. 04:01

Rocket Arena:UT letöltés

Nemrég

HIRDETÉS

Nemrég jelent meg a Rocket Arena az Unreal Tournamenthez, és máris megjelent több patch is hozzá, amik közül most a v1.25-ös a legújabb. Figyelem! a Rocket Arena installálásához az UT 413-as verziója szükséges, így aki még nem tette meg, az telepítse előtte ezt a javító csomagot.
Letöltés:

A kiegészítés telepítése rendkívül egyszerű, csak el kell indítani, és az UT telepítő programját hasznája fel az installáláshoz. A készítők azoknak is nagyon javasolják a legújabb patch letöltését akik már letöltötték valahonnan az 1.20-as verziószámú patchet, mivel abban egy nagyon kellemetlen hibát hagytak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.