Szerző: sammer

2000. április 16. 23:43

A Sacrifice bejelentése

Az Interplay bejelentette legújabb készülő

Az Interplay bejelentette legújabb készülő játékát Sacrifice néven. A 3D-s online valósidejű stratégiai játék a Shiny Entertainment fejlesztésében készül, és nagy hangsújt fektetnek az akciórészletekre és a karakterfejlesztésre. A fejlesztő cég kezei közül eddig kivétel nélkül nagysikerű játékok kerültek ki, mint az Earthworm Jim, az MDK és a Messiah. Az új játékban egy erős varázsló szerepében kell egy istent magunk mellé állítani az öt közül, ami az öt választható felet szimbolizálja: Pyro a tűz istene, Charnel a halál istene, Stratos a levegő istene, James a föld istene és Persephone az élet istennője. Mindegyik isten saját személyiségének megfelelően irányítja birodalmát, pl Persephone földi világa termékeny és gyönyörű, míg Pyro-é durva és lángokkal borított, termése viszont legalább annyira hatékony. Miután kiválasztottuk az egy istent, az lesz a feladatunk, hogy a többit leigázzuk. A játék kezdetén egy kis csoport teremtménnyel indulunk, amit a győzelem érdekében minél hamarabb hadsereggé kell nővesztenünk. Hatalmas tájakat vándorolhatsz be az online csatákban, miközben erőteljes varázslatokra, és megidézhető rettenetes teremtményekre tehetsz szert.

Az összesen 55 egyedülálló lény számtalan különleges képességet és varázslatot birtokol. A speciális game engine-nek köszönhetően karakterek egész hordáját és csatáját láthatjuk majd egyszerre a speciális effektusokkal együtt, anélkül hogy lelassítaná a gép teljesítményét. A játék hangulatát segít megadni az új időjárás-rendszer, ami mellett számíthatunk majd mágiára, zuhogó tűzlabdákra vagy pokoli földrengésekre a csatatéren. Ha összetűzésbe keverednénk istenünkkel, vagy nem tetszene neki amit csinálunk, esetleg nem nyertük meg azt a csatát amit ő kiszemelt nekünk, akkor kiengesztelhetjük áldozási szertartásokkal, ahol meg kell válnunk pár értékes emberünktől.

A Sacrifice a készítők szerint az eddig készült legkönnyebben kezelhető pályatervezővel rendelkezik amit valaha PC-re kiadtak. Ebben részletesen beállíthatjuk egyedülálló küldetéseinket single vagy online játékhoz egyaránt. A játék különlegessége továbbá, hogy óriási területet láthatunk be, nem szakítja meg a látóhatárt fal vagy köd. A hivatalos bemutató természetesen az E3-on lesz.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.