Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 17. 13:50

Az Ericsson elnyerte a Vodafone globális multimédiás üzenetkezelési szerződését

[email] Az Ericsson elnyerte első globális szerződését a Vodafone-tól, amely multimédiás üzenetkezelési szoftver szállítására vonatkozik. A két vállalat abban állapodott meg, hogy a szolgáltatás Európában ez év felétől kezdve kerül kereskedelmi forgalomba.

[email] Az Ericsson elnyerte első globális szerződését a Vodafone-tól, amely multimédiás üzenetkezelési szoftver szállítására vonatkozik. A két vállalat abban állapodott meg, hogy a szolgáltatás Európában ez év felétől kezdve kerül kereskedelmi forgalomba.

A Vodafone a multimédiás üzenetkezelési szolgáltatásokat (MMS) első lépésben Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban vezeti be, majd számos Vodafone-üzemeltető társaság következik. A két vállalat nemzetközi csapatot hozott létre annak érdekében, hogy biztosítsa a projekt bevezetését.

Az Ericsson a fenti országok mindegyikében rendelkezésre bocsátja az MMS támogatásához szükséges hálózati infrastruktúrát. A felhasználók a 2002 során kereskedelmi forgalomba kerülő, a szállítóknál -- köztük a Sony Ericssonnál -- beszerezhető MMS készüléket használva megtapasztalhatják majd a multimédiás üzenetküldésben rejlő valódi lehetőségeket.

"A színes képek és a hangok a mobil internetet még személyesebbé, hatékonyabbá és szórakoztatóbbá teszik, és ez az MMS legfőbb célja" -- nyilatkozta Kurt Hellström, az Ericsson elnök-vezérigazgatója. "A világ egyik vezető hálózatüzemeltetőjével kötött szerződés a GPRS szolgáltatások erőteljes fejlesztésével egy időben valósul meg, így lehetővé téve a nagy sebességű mobilinternetes szolgáltatások piacra kerülését. A mobilrendszerek vezető szállítójaként partnereinkkel együtt állunk majd a piac élén."

"Az MMS a Vodafone üzenetkezelési stratégiájának szerves része. Ügyfeleink hamarosan multimédiás megoldásokban gazdag üzeneteket készíthetnek és küldhetnek egymásnak, illetve mobilkészülékeik képesek lesznek értéknövelt üzenettartalom fogadására. A Vodafone biztos abban, hogy az MMS-ben rejlő nagyobb lehetőség indítja majd el a felhasználói tapasztalatok bővülését, amely elő fogja készíteni a 3G alkalmazások számára az utat" -- nyilatkozta Thomas Geitner, a Vodafone globális termék- és szolgáltatásválasztékáért felelős részlegének vezetője.

Az MMS a mobil-mobil üzenetkezelési funkciók nagyon jelentős növekedését eredményezi, hiszen használatával a szöveggel együtt színes kép, animáció, audio- és videoklip küldhető. Ez megnyitja a kaput a tartalomgazdag alkalmazások és szolgáltatások (pl. elektronikus képeslapok, rajzfilmek és multimédiás előadások) előtt.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 14:46

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.