Szerző: roberto

2002. január 16. 23:45

Hamarosan megjelenik a Tux Racer nevű játék dobozos verziója

Megújult weboldal és egy előrendelési akció fogadja a Tux Racer híveit a tuxracer.com -on. A hamarosan kereskedelmi forgalomba kerülő játék a keresztplatformos SDL (Simple Directmedia Layer) könyvtárra épül, így Linuxon és Windowson is működőképes.

Tux RacerMegújult weboldal és egy előrendelési akció fogadja a Tux Racer híveit a tuxracer.com-on. A hamarosan kereskedelmi forgalomba kerülő játék a keresztplatformos SDL (Simple Directmedia Layer) könyvtárra épül, így Linuxon és Windowson is működőképes.

A Tux Racer fejlesztője, Sunspire Studios mától megrendelési akcióba kezdett, a programhoz öt dollárral olcsóbban, 24.99$-ért lehet hozzájutni, ha már most, a megjelenés előtt megrendeljük. A termék színes dobozában egy 16 oldalas leírás és egy CD található majd, amelyre a linuxos és windowsos változat egyaránt felkerül. A Tux Racer 1.0 várhatóan február első hetében fog megjelenni. A program nyílt forráskódú változatait továbbra is a sourceforge.net-ről tölthetjük le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.