Szerző: roberto

2002. január 16. 22:32

Újabb verzióval bővült a Python szkriptnyelv 2.1-es sororozata

[Python.org] Megjelent a Python 2.1.2-es verziója. Az objektumorientált szkriptnyelv friss kiadásában a fejlesztők csak a 2.1.1-es verzióban talált hibák kijavítására törekedtek, az egyetlen újdonság az, hogy a socket objektum egy sendall() nevű metódust kapott. A Python legújabb sorozata egyébként a 2.2-es, amelyből az első stabil verzió 2001 decemberének végén jelent meg. A 2.1.2-es verzió a www.python.org -ról tölthető le windowsra és linuxra egyaránt.

[Python.org] Megjelent a Python 2.1.2-es verziója. Az objektumorientált szkriptnyelv friss kiadásában a fejlesztők csak a 2.1.1-es verzióban talált hibák kijavítására törekedtek, az egyetlen újdonság az, hogy a socket objektum egy sendall() nevű metódust kapott. A Python legújabb sorozata egyébként a 2.2-es, amelyből az első stabil verzió 2001 decemberének végén jelent meg. A 2.1.2-es verzió a www.python.org-ról tölthető le windowsra és linuxra egyaránt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról