Szerző: mz

2000. április 16. 00:32

Toshiba LCD-k

HIRDETÉS

A Toshiba kereskedelmileg is elérhetővé tesz egy új LCD technológiát, melynek nincs szüksége háttérvilágításra és egyéb támogató chipekre. A Toshiba szerint az új, nagy kontrasztú kijelző használatakor nem lépnek fel az eddigi típusoknál megszokott méretbeli és energiafogyasztási problémák.
A háttérvilágítás elhagyásával a kijelző fogyasztása akár egyharmaddal is csökkenhet, ez pedig fontos tényező a mobil eszközöknél. Ha hagyományos kijelzőkről hagyjuk el a háttérvilágítést, a kijelző csak megfelelő megvilágítés mellett látható és használható. Az új kijelzők hatékonyabban használják ki a környezet adta megvilágítást, így otthon, irodában, szegényesebb megvilágítás mellett is kényelmesen használhatók. Csökkentett energiafogyasztásuk mellett méretük is kb. fele az eddigieknek. A szállítások várhatóan oktberben kezdődnek meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:03

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.