Szerző: mz

2000. április 16. 00:32

Toshiba LCD-k

A Toshiba kereskedelmileg is elérhetővé tesz egy új LCD technológiát, melynek nincs szüksége háttérvilágításra és egyéb támogató chipekre. A Toshiba szerint az új, nagy kontrasztú kijelző használatakor nem lépnek fel az eddigi típusoknál megszokott méretbeli és energiafogyasztási problémák.
A háttérvilágítás elhagyásával a kijelző fogyasztása akár egyharmaddal is csökkenhet, ez pedig fontos tényező a mobil eszközöknél. Ha hagyományos kijelzőkről hagyjuk el a háttérvilágítést, a kijelző csak megfelelő megvilágítés mellett látható és használható. Az új kijelzők hatékonyabban használják ki a környezet adta megvilágítást, így otthon, irodában, szegényesebb megvilágítás mellett is kényelmesen használhatók. Csökkentett energiafogyasztásuk mellett méretük is kb. fele az eddigieknek. A szállítások várhatóan oktberben kezdődnek meg.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.