Szerző: Ady Krisztián

2002. január 12. 02:02

Sound Blaster Extigy -- kérdések és válaszok a Creative honlapján

[3DSoundSurge] A Creative weblapjára nem csak a külső USB audioeszköz, a Sound Blaster Extigy pontosabb specifikációi kerültek fel, hanem egy FAQ, gyakran ismételt kérdések szekció is fellelhető itt. Következzen most néhány érdekesebb, az Extigy teljesítményére vonatkozó kérdés, természetesen a válaszokkal együtt.

[3DSoundSurge] A Creative weblapjára nem csak a külső USB audioeszköz, a Sound Blaster Extigy pontosabb specifikációi kerültek fel, hanem egy FAQ, "gyakran ismételt kérdések" szekció is fellelhető itt. Következzen most néhány érdekesebb, az Extigy teljesítményére vonatkozó kérdés, természetesen a válaszokkal együtt.

Játszhatunk-e a PC-n játékokat a Sound Blaster Extigy segítségével?

Igen, erre lehetőség van. A Sound Blaster Extigy alkalmi játszadozásra kiválóan alkalmas. Több száz játékot játszhatunk az EAX 1.0 és EAX 2.0 API támogatásával. Gyors processzor esetén (Intel Pentium II-450MHz vagy gyorsabb, vagy ennek megfelelő) akár 5.1-es surround hangélményben is lehet részünk, mintha csak PCI-os kártyával játszanánk.

Játszhatunk-e a Multi-Environment technológiát támogató játékokkal a Sound Blaster Extigy eszközön?

A Multi-Environment technológiát támogató játékok kihasználják az EAX ADVANCED HD 4x nagyobb effektszámítási képességét. Ez a technológia nagyobb sávszélességet kíván, mint az USB átviteli sebessége. Asztali gép esetén a Sound Blaster Audigy ajánlott a Multi-Environment technológiát támogató játékokhoz.

Lesznek-e teljesítményproblémák a játékokkal, hiszen a Sound Blaster Extigy USB-alapú?

Igen, tapasztalhatunk ilyet. A Sound Blaster Extigy csak alkalmi játékra ajánlott.

A FAQ itt olvasható.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 15:02

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.