Szerző: roberto

2002. január 10. 15:05

A theKompany.com bejelentette a Quanta Gold webfejlesztő program 3.3.2-es verzióját

[LinuxPR] A KDE-s programok fejlesztésével foglalkozó theKompany.com bejelentette Quanta Gold nevű fejlesztőeszközének újabb verzióját. A 3.3.2-es verzió integrált FTP- és CVS-klienssel rendelkezik, szintaxistámogatást nyújt az XML, PHP, SQL, Python, Perl, C++ és HTML nyelvekhez, a friss verzió újdonsága a ColdFusion és Zope DHTML oldalak támogatása. A készülő munkákhoz többféle előnézeti lehetőséget biztosít a Quanta Gold, a beépített Qt3-as liben alapuló előnézeten kívül a Konqueror, a Mozilla és Netscape böngészők is használhatóak e célra. A program a theKompany.com webhelyén rendelhető meg, a legolcsóbb változat 40 dollárba kerül.

theKompany.com[LinuxPR] A KDE-s programok fejlesztésével foglalkozó theKompany.com bejelentette Quanta Gold nevű fejlesztőeszközének újabb verzióját. A 3.3.2-es verzió integrált FTP- és CVS-klienssel rendelkezik, szintaxistámogatást nyújt az XML, PHP, SQL, Python, Perl, C++ és HTML nyelvekhez, a friss verzió újdonsága a ColdFusion és Zope DHTML oldalak támogatása. A készülő munkákhoz többféle előnézeti lehetőséget biztosít a Quanta Gold, a beépített Qt3-as liben alapuló előnézeten kívül a Konqueror, a Mozilla és Netscape böngészők is használhatóak e célra. A program a theKompany.com webhelyén rendelhető meg, a legolcsóbb változat 40 dollárba kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról