Szerző: roberto

2002. január 7. 22:49

A Red Hat bejelentette a Red Hat Linux 7.2-es verziójának itaniumos változatát

[Enterprise LinuxToday] A Red Hat ma jelentette be, hogy legújabb disztribúciója, a Red Hat Linux 7.2 már az Intel Itanium rendszerekre is elérhető. Michael Tiemann, a Red Hat műszaki vezérigazgatója elmondta, hogy cége továbbra is széles skálán kínálja operációs rendszerét, kiadásokat jelentetnek meg a beágyazott eszközökhöz, a nagyteljesítményű munkaállomásokhoz, sőt a világ legnagyobb mainframe gépeihez is.

Red Hat Software[Enterprise LinuxToday] A Red Hat ma jelentette be, hogy legújabb disztribúciója, a Red Hat Linux 7.2 már az Intel Itanium rendszerekre is elérhető. Michael Tiemann, a Red Hat műszaki vezérigazgatója elmondta, hogy cége továbbra is széles skálán kínálja operációs rendszerét, kiadásokat jelentetnek meg a beágyazott eszközökhöz, a nagyteljesítményű munkaállomásokhoz, sőt a világ legnagyobb mainframe gépeihez is.

Lisa Hambrick -- az Intel egyik vállalati szintű megoldások marketingjével foglalkozó munkatársa -- a hír kapcsán elmondta, hogy a Red Hat Linux 7.2 for Itanium kiadásával a fejlesztők olyan eszközhöz és terméktámogatáshoz juthatnak, amely nélkülözhetetlen a 64 bites linuxos alkalmazások és szolgáltatások fejlesztéséhez.

A rendszerről további információ a Red Hat webhelyén olvasható.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.