Szerző: roberto

2002. január 7. 22:49

A Red Hat bejelentette a Red Hat Linux 7.2-es verziójának itaniumos változatát

[Enterprise LinuxToday] A Red Hat ma jelentette be, hogy legújabb disztribúciója, a Red Hat Linux 7.2 már az Intel Itanium rendszerekre is elérhető. Michael Tiemann, a Red Hat műszaki vezérigazgatója elmondta, hogy cége továbbra is széles skálán kínálja operációs rendszerét, kiadásokat jelentetnek meg a beágyazott eszközökhöz, a nagyteljesítményű munkaállomásokhoz, sőt a világ legnagyobb mainframe gépeihez is.

Red Hat Software[Enterprise LinuxToday] A Red Hat ma jelentette be, hogy legújabb disztribúciója, a Red Hat Linux 7.2 már az Intel Itanium rendszerekre is elérhető. Michael Tiemann, a Red Hat műszaki vezérigazgatója elmondta, hogy cége továbbra is széles skálán kínálja operációs rendszerét, kiadásokat jelentetnek meg a beágyazott eszközökhöz, a nagyteljesítményű munkaállomásokhoz, sőt a világ legnagyobb mainframe gépeihez is.

Lisa Hambrick -- az Intel egyik vállalati szintű megoldások marketingjével foglalkozó munkatársa -- a hír kapcsán elmondta, hogy a Red Hat Linux 7.2 for Itanium kiadásával a fejlesztők olyan eszközhöz és terméktámogatáshoz juthatnak, amely nélkülözhetetlen a 64 bites linuxos alkalmazások és szolgáltatások fejlesztéséhez.

A rendszerről további információ a Red Hat webhelyén olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról