:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 7. 16:27

A korábbi előrejelzések ellenére nyereséges lett a Compaq negyedik negyedéve

A Compaq Computer Corporation bejelentette, hogy a negyedik negyedévében a vártnál nagyobb forgalmat és nyereséget ért el.

A Compaq Computer Corporation bejelentette, hogy a negyedik negyedévében a vártnál nagyobb forgalmat és nyereséget ért el.

Noha a vállalat csak január 16-án hozza nyilvánosságra a negyedik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, az előzetes becslések alapján 8 milliárd dollárt meghaladó forgalomra és nyereségre számítanak a vállalat vezetői.

"Az eredmények jó vezetésről és a Compaq stabil piaci jelenlétéről árulkodnak. Nagyon büszke vagyok a dolgozóinkra és az ügyfelek iránti elkötelezettségükre" -- mondta a vállalat elnök-vezérigazgatója, Michael Capellas.

A vállalat korábbi előrejelzése és az elemzők várakozásai korábban 7,6-7,8 milliárd dolláros forgalomról és részvényenkénti 3 centes veszteségről szóltak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.