Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 7. 16:27

A korábbi előrejelzések ellenére nyereséges lett a Compaq negyedik negyedéve

A Compaq Computer Corporation bejelentette, hogy a negyedik negyedévében a vártnál nagyobb forgalmat és nyereséget ért el.

A Compaq Computer Corporation bejelentette, hogy a negyedik negyedévében a vártnál nagyobb forgalmat és nyereséget ért el.

Noha a vállalat csak január 16-án hozza nyilvánosságra a negyedik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, az előzetes becslések alapján 8 milliárd dollárt meghaladó forgalomra és nyereségre számítanak a vállalat vezetői.

"Az eredmények jó vezetésről és a Compaq stabil piaci jelenlétéről árulkodnak. Nagyon büszke vagyok a dolgozóinkra és az ügyfelek iránti elkötelezettségükre" -- mondta a vállalat elnök-vezérigazgatója, Michael Capellas.

A vállalat korábbi előrejelzése és az elemzők várakozásai korábban 7,6-7,8 milliárd dolláros forgalomról és részvényenkénti 3 centes veszteségről szóltak.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 12:58

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.