Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 7. 16:27

A korábbi előrejelzések ellenére nyereséges lett a Compaq negyedik negyedéve

A Compaq Computer Corporation bejelentette, hogy a negyedik negyedévében a vártnál nagyobb forgalmat és nyereséget ért el.

A Compaq Computer Corporation bejelentette, hogy a negyedik negyedévében a vártnál nagyobb forgalmat és nyereséget ért el.

Noha a vállalat csak január 16-án hozza nyilvánosságra a negyedik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, az előzetes becslések alapján 8 milliárd dollárt meghaladó forgalomra és nyereségre számítanak a vállalat vezetői.

"Az eredmények jó vezetésről és a Compaq stabil piaci jelenlétéről árulkodnak. Nagyon büszke vagyok a dolgozóinkra és az ügyfelek iránti elkötelezettségükre" -- mondta a vállalat elnök-vezérigazgatója, Michael Capellas.

A vállalat korábbi előrejelzése és az elemzők várakozásai korábban 7,6-7,8 milliárd dolláros forgalomról és részvényenkénti 3 centes veszteségről szóltak.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról