Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 4. 10:44

A Citrix szövetséget kötött a Computer Associatesszel

[East Side] A Citrix Systems, az alkalmazásszerver- és portálszoftverek, valamint szolgáltatások globális piacvezetője bejelentette megállapodását a Computer Associatesszel, a világ vezető e-business-management megoldások szállítójával.

[East Side] A Citrix Systems, az alkalmazásszerver- és portálszoftverek, valamint szolgáltatások globális piacvezetője bejelentette megállapodását a Computer Associatesszel, a világ vezető e-business-management megoldások szállítójával.

Ez a megállapodás lehetővé teszi a szervezetek számára Citrix NFuse szoftvereik jobb kihasználását annak érdekében, hogy könnyebben integrálhassák webalapú és kliens/szerver alkalmazásaikat a CA iparvezető CleverPath Enterprise Information Portáljával.

A Citrix NFuse egy olyan alkalmazásportál termék, amely biztosítja a szervezetek számára interaktív kliens/szerver Windows és UNIX alkalmazásaik azonnali integrálását és megjelenítését bármely webportálra, az alkalmazáskód átírása nélkül. A Citrix MetaFrame alkalmazásszoftverrel együtt a Citrix NFuse jobb kezelhetőséget és alacsonyabb költségeket nyújt a szervezetek számára, a centralizált telepítésen és irányításon keresztül.

A CleverPath Portal nagymértékben vizuális és személyre szabott "munkaterületet" nyújt az alkalmazottak, partnerek és vásárlók számára, amely információforrások széles körével kínál könnyű interakciót. A Citrix Nfuse kombinációjával a CleverPath Portal gyors és könnyű hozzáférést és integrációt biztosít a felhasználók számára a webalapú mind a kliens/szerver vállalati alkalmazásokhoz egy egyszerű böngésző interfészen keresztül.

"A szervezetek ezentúl is kihasználják a CleverPath Portal használatának előnyeit, a weben keresztüli személyre szabott információforrás létrehozásához" -- mondta Shari Shore, a CA CleverPath Portal márkamanagere. "Az Nfuse képességeinek CleverPath Portállal történő megnövelésével a vásárlók hatékonyabban tudják majd megnövelni a felhasználóiknak nyújtott információmenyiséget a Windows és UNIX alkalmazások eredményesebb eljuttatásával a portál megoldásaikon keresztül."

"A CA továbbra is olyan innovatív megoldásokat kínál, melyek segítségével a vásárlók maximizálhatják termelékenységüket, különösen a vállalati portálokon keresztül" -- mondta Barry Davis, a Citrix üzletfejlesztési alelnöke. "Mivel a Citrix és a CA kapcsolata folyamatosan fejlődik, biztosak vagyunk benne, hogy közös együttműködésünk eredményeként olyan átfogó megoldásokat biztosíthatunk majd, melyek segítséget nyújtanak e-business menedzsmenttel kapcsolatos kihívásaik megoldásában."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról