Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 3. 11:34

Palm: elkészült a 2002-es menetrend

A Palm igazgatótanácsának elnöke és ideiglenes vezérigazgatója, Eric Benhamou egy a New York Timesnak adott interjúban felvázolta a vállalat 2002-re vontakozó terveit.

A Palm igazgatótanácsának elnöke és ideiglenes vezérigazgatója, Eric Benhamou egy a New York Timesnak adott interjúban felvázolta a vállalat 2002-re vontakozó terveit.

Benhamou elmondta, hogy a vezeték nélküli internetkapcsolatra alkalmas Palm i705 modell, amelynek megjelenését eredetileg 2001-re tervezték, két hónapon belül piacra kerül. A vállalat a piaci körülmények kedvezőtlen alakulása miatt halasztotta el a megjelenést.

Ami az új operációs rendszerrel, a Palm OS 5-tel működő kéziszámítógépeket illeti, az év második felében, pontosabban ősszel várhatóak -- mondta Benhamou. Mint ismeretes, a Palm OS 5-öt futtató készülékek már ARM processzoron alapulnak, amely lényegesen nagyobb teljesítményű, mint a jelenleg kapható Palm gépek Motorola processzora.

Az ősszel megjelenő gépekben nem csak gyorsabb processzor található majd, hanem vezeték nélküli kommunikációs technológia is. A Palm vezérigazgatója szerint egyaránt támogatni kívánják a Bluetooth és a 802.11b kommunikációt is.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 20. 02:26

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.