:

Szerző: roberto

2002. január 2. 23:11

Friss kiadást ért meg az MP3 vetélytársa, az Ogg Vorbis, itt az RC3

[NewsForge] Szilveszter napján kora este az Ogg Vorbis fejlesztői kiadták a szoftvercsomag harmadik kiadásra jelölt változatát, az RC3-at. Az RC3 új lehetőségeket is tartalmaz az előző verziókhoz képest, ilyen például a bitráta-menedzsment, amely lehetővé teszi az eddigi VBR módok helyett az átlagos bitráta, illetve az alsó és felső küszöb értékének megadását, noha továbbra is az eddig oly eredményes VBR kódolást ajánlják a fejlesztők. Az ogg fájlok készítéséhez és meghallgatásához szükséges friss Ogg Vorbis libek, illetve a libeket használó kódolók, pluginek és lejátszók a www.vorbis.com-ról tölhetőek le Windowsra és Linuxra .

[NewsForge] Szilveszter napján kora este az Ogg Vorbis fejlesztői kiadták a szoftvercsomag harmadik kiadásra jelölt változatát, az RC3-at. Az RC3 új lehetőségeket is tartalmaz az előző verziókhoz képest, ilyen például a bitráta-menedzsment, amely lehetővé teszi az eddigi VBR módok helyett az átlagos bitráta, illetve az alsó és felső küszöb értékének megadását, noha továbbra is az eddig oly eredményes VBR kódolást ajánlják a fejlesztők. Az ogg fájlok készítéséhez és meghallgatásához szükséges friss Ogg Vorbis libek, illetve a libeket használó kódolók, pluginek és lejátszók a www.vorbis.com-ról tölhetőek le Windowsra és Linuxra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.