Szerző: Ady Krisztián

2000. április 14. 19:37

BeOS és az MX300

A 3D Sound Surge -n olvasható ez az érdekes infó:

HIRDETÉS

A 3D Sound Surge-n olvasható ez az érdekes infó:

"This solution comes direct from a Be employee, and may work for people having problems with the MX300 (aureal vortex 2 card): edit the file (1) /boot/home/config/boot/UserBootScript and add the line "(2) export OVERRIDE_AUDIO_BUFFER_FRAME_COUNT=256" (without the quotes) to it.

Ezek szerint az MX-300-as kártyák hiába Vortex2-es chippel szereltek, a Be nem ismeri fel őket rendesen. Ez furcsa, nekem nem volt gondom a SuperQuad-dal. Olvasható a megoldás: a vastagon szedett részek a lényegesek. Az elsőként jelzett file-t kell a második sorral bővíteni, természetesen az idézőjelek nélkül.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:21

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.