Szerző: Ady Krisztián

2000. április 14. 19:37

BeOS és az MX300

A 3D Sound Surge -n olvasható ez az érdekes infó:

A 3D Sound Surge-n olvasható ez az érdekes infó:

"This solution comes direct from a Be employee, and may work for people having problems with the MX300 (aureal vortex 2 card): edit the file (1) /boot/home/config/boot/UserBootScript and add the line "(2) export OVERRIDE_AUDIO_BUFFER_FRAME_COUNT=256" (without the quotes) to it.

Ezek szerint az MX-300-as kártyák hiába Vortex2-es chippel szereltek, a Be nem ismeri fel őket rendesen. Ez furcsa, nekem nem volt gondom a SuperQuad-dal. Olvasható a megoldás: a vastagon szedett részek a lényegesek. Az elsőként jelzett file-t kell a második sorral bővíteni, természetesen az idézőjelek nélkül.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.