:

Szerző: roberto

2001. december 20. 22:02

Az ActiveState kiadta a Mozillára épülő Komodo IDE 1.2-es verzióját

ActiveState[LinuxProgramming] A szkriptnyelvekre specializálódott ActiveState kiadta a Komodo nevű integrált fejlesztőkörnyezet 1.2-es verzióját. Az IDE a Perl, Python és Tcl nyelvek támogatásán túl az XML-feldolgozásban használt XSLT-t (eXtensible Stylesheet Language Transformation) és a PHP-t is támogatja, figyelemre méltó, hogy az XSLT-hez is van benne hibakereső. A szoftver keresztplatformos, a Mozilla 0.9.5-ös verziójának motorját használja, az ActiveState windowsos és linuxos verziót is forgalmaz. A Komodo üzleti felhasználásra 295 dollárba, egyéb célra csupán 29 dollárba kerül. Az IDE előző verziói oktatási célokra ingyenesen felhasználhatóak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.