Szerző: Vörös Péter

2000. április 14. 09:47

Quantum Snap Server 4000

Ez az eddigi legkomolyabb, munkacsoportoknak szánt Quantum Snap Server: a tárolókapacitás immár 120GB (szemben a Snap Server 2000 40GB-jával) RAID 0 konfigurációban; RAID 1-gyel a kapacitás 60 GB; míg a Snap Server-eknél korábban nem kínált RAID 5-tel közel 85GB kapacitást lehet elérni. A korábban használt műanyag ház helyett hagyományos 2U (3.5"-os), "rack-elhető" házat választott a Quantum.
Támogatott platformok: Apple, Microsoft Windows és Unix, valamint TCP/IP, IPX, NetBEUI és AppleTalk protokollt használó kliensek. (Jó hír az Apple felhasználók számára az AppleShare IP támogatás, ezzel akár felére is csökkenthető az AppleTalk-hoz képest az írási idő.) A felhasználók azonosításához a beépített felhasználó listát, a NetWare bindery szervert vagy a Windows NT domain controller-t lehet használni.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról