Szerző: Vörös Péter

2000. április 14. 09:47

Quantum Snap Server 4000

HIRDETÉS

Ez az eddigi legkomolyabb, munkacsoportoknak szánt Quantum Snap Server: a tárolókapacitás immár 120GB (szemben a Snap Server 2000 40GB-jával) RAID 0 konfigurációban; RAID 1-gyel a kapacitás 60 GB; míg a Snap Server-eknél korábban nem kínált RAID 5-tel közel 85GB kapacitást lehet elérni. A korábban használt műanyag ház helyett hagyományos 2U (3.5"-os), "rack-elhető" házat választott a Quantum.
Támogatott platformok: Apple, Microsoft Windows és Unix, valamint TCP/IP, IPX, NetBEUI és AppleTalk protokollt használó kliensek. (Jó hír az Apple felhasználók számára az AppleShare IP támogatás, ezzel akár felére is csökkenthető az AppleTalk-hoz képest az írási idő.) A felhasználók azonosításához a beépített felhasználó listát, a NetWare bindery szervert vagy a Windows NT domain controller-t lehet használni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.