:

Szerző: Ady Krisztián

2001. december 16. 15:44

Új Windows 2000 / XP meghajtóprogram a Santa Cruz / SonicFury hangkártyájához

A múltkori bétát elmulasztottam megemlíteni, most viszont feltétlenül megteszem: új Windows 2000 / XP meghajtóprogramot tölthetünk le a Turtle Beach honlapjáról Santa Cruz (azaz Videologic SonicFury) hangkártyákhoz.

A múltkori bétát elmulasztottam megemlíteni, most viszont feltétlenül megteszem: új Windows 2000 / XP meghajtóprogramot tölthetünk le a Turtle Beach honlapjáról Santa Cruz (azaz Videologic SonicFury) hangkártyákhoz.

Az előző bétához képest ez a verzió több fontos hibajavítással rendelkezik, például javították a DSP effektek használatakor fellépő anomáliákat.

A pontos frissítési lista:

  • CPU terheltség komoly szintű csökkentése több hardveres 3D stream esetén
  • Jóval kisebb terheltség DSP effektek használatakor
  • Néhány esetben tapasztalt DSP zörejek eltüntetése
  • Limitált felhasználóként használva a vezérlőpanelt ezentúl elmenthetőek a változtatások, eddig "hozzáférés megtagadva" hibaüzenetet kaptunk
  • Egyéb fontos hibajavítások
  • CHKDSK /f -- "kék halál" javítás
  • DLS hangminták használatakor jelentős teljesítménynövekedés

A csomagban található vezérlőpulton most nem lehet beállítani a kimenetek külön-külön használhatóságának tiltását vagy engedélyezését, ugyanakkor alapesetben ez engedélyezve van. Tehát akár három különböző MP3-at is lejátszhatunk a hangkártyával egyidőben, külön-külön kimenetre irányítva. Vagy amíg mi játszunk 4.2-es rendszerünkön, a VersaJack segítségével zenét szolgáltathatunk a másik szobának...

Fontos! A telepítés során az internetkapcsolatot meg kell szakítani, ugyanis a Windows XP a csomagban található driver helyett a netről letölthető régebbi, Microsoft által jóváhagyott meghajtót fogja feltelepíteni, ha ezt nem tesszük meg!

A csomagot a Turtle Beach weblapjáról lehet letölteni, 24 MB méretben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.