Szerző: Ady Krisztián

2001. december 17. 02:37

Kiegészítő multimédiás csomag jelent meg a Windows XP-hez

Ingyenes kiegészítő csomagot jelentetett meg a Microsoft a Windows XP-hez, mellyel a Windows Media Player és Movie Maker alkalmazásokat bővíthetjük. A Microsoft oldaláról egyben letölthető (18 MB) vagy netről telepíthető bővítmény új bőröket, vizualizációs elemeket, MP3 -> WMA konvertert és Windows Movie Maker bővítményeket tartalmaz.

Ingyenes kiegészítő csomagot jelentetett meg a Microsoft a Windows XP-hez, mellyel a Windows Media Player és Movie Maker alkalmazásokat bővíthetjük. A Microsoft oldaláról egyben letölthető (18 MB) vagy netről telepíthető bővítmény új "bőröket", vizualizációs elemeket, MP3 -> WMA konvertert és Windows Movie Maker bővítményeket tartalmaz.

A "Plus! MP3 Audio Converter LE" egy olyan -- korlátozott -- alkalmazás, mely betekintést nyújt a megvásárolható Plus! bővítményben található programba. A konverterrel MP3 állományainkat alakíthatjuk át könnyedén és gyorsan WMA formátumba. A korlátot az elérhető bitráta jelenti, csak 64 és 96 kbit/s közül választhatunk. A WMA(8) formátum elméletileg kisebb helyigény mellett nyújt ugyanolyan minőséget, mint az MP3.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról