Szerző: Vörös Péter

2001. december 12. 02:07

A Burger King az EMC hálózati tárolóeszközeire szabványosított

[Hill and Knowlton Hungary] Az EMC bejelentette, hogy a Burger King Corp. az EMC Symmetrix és CLARiiON hálózati tárolóeszközeire szabványosít annak érdekében, hogy az értékesítési adatok hatékonyabban rendelkezésre álljanak az új, globális üzleti intelligencia-kezdeményezés keretében, amelynek célja, hogy a Burger Kinget nap mint nap meglátogató 12 millió vásárló megelégedettségét növelje.

[Hill and Knowlton Hungary] Az EMC bejelentette, hogy a Burger King Corp. az EMC Symmetrix és CLARiiON hálózati tárolóeszközeire szabványosít annak érdekében, hogy az értékesítési adatok hatékonyabban rendelkezésre álljanak az új, globális üzleti intelligencia-kezdeményezés keretében, amelynek célja, hogy a Burger Kinget nap mint nap meglátogató 12 millió vásárló megelégedettségét növelje.

"A Burger King vendéglőkben nap mint nap étkező emberek milliói bőséges mennyiségű információt generálnak számunkra, ami létfontosságú ahhoz, hogy termékeinket még jobban a vásárlók ízléséhez szabhassuk" -- mondta Rafael Sanchez, a Burger King Corp. informatikai igazgatója. "Az EMC információtároló eszközei és felügyeleti platformja segít abban, hogy az üzleti intelligencia-kezdeményezésünk alapjául szolgáló tudás mindig és mindenütt rendelkezésre álljon, ahol szükség van rá."

"Most, hogy felkészültünk a szülőcégünktől, a Diageotól való elválásra, tárolóeszköz-infrastruktúrára van szükségünk, amely serkenti a terjeszkedésünket, ugyanakkor csökkenti a független entitásként való működés költségeit. Az EMC hálózati tárolóeszközei a nagyobb rendelkezésre állással megnövelik üzleti adataink értékét és lehetővé teszik számunkra, hogy kevesebb erőforrással felügyeljük és növeljük infrastruktúránkat" -- tette hozzá.

A miami központú Burger King Corp. egy olyan EMC vállalati tárolóeszköz-hálózatot (SAN) választott, amely az EMC Symmetrix vállalati tárolóeszközből, az EMC CLARiiON 4700-ból és a Connectrix fibre channel kapcsolókból épül fel.

A Burger King EMC-szoftverek széles skáláját használja a Symmetrix és CLARiiON alapú SAN hasznos üzemidejének és felügyelhetőségének javítására. A Burger King által használt EMC-szoftver-megoldások közé tartozik a ControlCenter, az ESN Manager, a TimeFinder, az Access Logix, a Navisphere és a SnapView.

Sanchez szerint az EMC-n tárolt információ szoftverrel támogatott rendelkezésre állása csökkenti a költségeket és tovább javítja az adatgyűjtési és karbantartási ablakok arányát.

"Mindezen megtakarítások még kritikusabbá válnak, ha létrehozzuk az értékesítési tranzakciókat, a szolgáltatás sebességét és minőségét tartalmazó globális adattárat minden egyes Burger King vendéglőhöz" -- állítja Sanchez.

Az EMC Global Services a Burger King Corporationnal együttműködve végzi az információtároló infrastruktúra telepítését és karbantartását. "Csoportunk az EMC ügyfél-támogatási szakembereivel, mérnökeivel, projektmenedzsereivel és értékesítési képviselőivel együtt gondolja ki, tervezi meg és implementálja a stratégiai tárolóeszköz-megoldásokat" -- mondta Sanchez.

Frank Hauck, az EMC ügyfélműveletekért felelős vezető alelnöke így nyilatkozott: "A Burger King Corp. új utakra lépett az értékteremtő információkezelés terén. Csak az EMC biztosítja azt a szintű automatizálást, nyíltságot és integrációt, amelyre a Burger Kingnek és más cégeknek szüksége van ahhoz, hogy sikeresen konszolidálhassák tárolási alkalmazásaikat egyetlen, egységes, nyílt felügyeleti architektúrába. Ha az EMC infrastruktúra a helyére került, az üzleti szempontból értékes információ szárnyra kap és a cégnek lényeges versenyelőnyt biztosít."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról