Szerző: Ady Krisztián

2001. december 11. 23:14

Már kapható az e.Digital MicroOS technológiájára épülő audiolejátszója

Az e.Digital Corporation bejelentette, hogy a Maycom (Korea) által készített, MP2000 típusú hordozható audiolejátszója kapható online üzletében . Az e.Digital saját technológiájára épülő MP2000 javasolt fogyasztói ára 169 dollár, melyben egy 128 MB-os CompactFlash memóriakártya is benne foglaltatik.

Az e.Digital Corporation bejelentette, hogy a Maycom (Korea) által készített, MP2000 típusú hordozható audiolejátszója kapható online üzletében. Az e.Digital saját technológiájára épülő MP2000 javasolt fogyasztói ára 169 dollár, melyben egy 128 MB-os CompactFlash memóriakártya is benne foglaltatik.

Az MP2000 jobb hangminőséget és magasabb jelszintű kimenetet ígér a konkurencia termékeihez képest. A készülék háza érdes, alumíniumból készült. Energiaellátásáról egy beépített NiMH akkumulátor gondoskodik, mely 7 órán keresztül képes egyetlen töltéssel ellátni a lejátszót. A gyorstöltőnek köszönhetően csupán három óra kell az akkumulátor teljes feltöltéséhez. Az LCD kijelző háttérvilágítása sötétben nagyon jól jöhet.

A lejátszó az e.Digital MicroOS rendszerét használja, ezért az MP2000 az MP3 formátum mellett a WMA állományokat is képes megszólaltatni. Szoftveresen frissíthető, így a később elterjedtebbé váló szabványok kezelésére is megtanítható. A készülékek mellé USB-kábelt, fülhallgatót, MusicMatch Jukebox és e.Digital MXP Music Explorer szoftvereket csomagolnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról