:

Szerző: roberto

2001. december 6. 23:47

A VA Linux Systems új neve: VA Software Corporation

A VA Linux Systems tegnap adott ki sajtóközleményt a cég névváltoztatásáról. A vállalat

A VA Linux Systems tegnap adott ki sajtóközleményt a cég névváltoztatásáról. A vállalat tegnap tartotta éves közgyűlését, ahol a részvényesek az azonnali névváltozatás mellett döntöttek. Larry M. Augustin, a VA elnök-vezérigazgatója szerint a cég igazgatótanácsa úgy látja, hogy a mától bevezetett új név, a VA Software Corporation, jobban fedi a cég elsődleges tevékenységi körét, azaz a SourceForge kollaboratív szoftverfejlesztői platform árusítását, támogatását és marketingjét, A VA egyébként már egy hónappal ezelőtt jelezte névváltoztatási szándékát, a linuxos rendszereinek összeállításával pedig már a nyáron felhagyott.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.