Szerző: Barna József

2001. november 29. 20:26

Handspring Visor Deluxe bemutató magyarul

A prohardver! oldalára került fel egy rövidebb bemutató írás a Handspring belépő színtű Visor Deluxe kéziszámítógépéről. A szerző a következő hiányosságokat találta:

A prohardver! oldalára került fel egy rövidebb bemutató írás a Handspring belépő színtű Visor Deluxe kéziszámítógépéről. A szerző a következő hiányosságokat találta:
Kicsit visszatérve a vasra: itt azért akadt egy pár dolog, ami nem nyerte el tetszésünk. A drágább palmokban persze ezek a dolgok nem így vannak megoldva, na de akkor is... A háttérvilágítás kétállapotú volt: vagy nem világított (ekkor világos környezetben kellett tartózkodnunk), vagy világított, amikor viszont teljes sötétség szükségeltetett. Szürkületben a gép egyszerűen használhatatlan. Az elemes megoldást sem kedveltük, célszerűbb akkumulátoros masinát venni. A képernyő védőlapja nem csúszkán mozog, hanem le kell akasztani és a hátsó oldalra visszaakasztani. A számológépes megoldás jobban tetszett volna. A mellékelt bőrtok csak arra volt jó, hogy eldugja a palmot. Legalább egy fület tehettek volna rá, hogy övre lehessen akasztani... Van beépített hangszórója, de a beállított időpontokat jelző berregést nem hallottuk, amikor a zsebünkben volt a PDA. Éljen a vibra (ami itt kimaradt)!

Aki a PDA naposabb oldalaira is kíváncsi, látogasson el erre az oldalra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról