Szerző: zsozso

2000. április 13. 18:24

Coppermine

HIRDETÉS

Valószínűleg mindenkinek feltűnt, hogy nagyon AMD-s napunk volt, köszönhetően a cég éppen ma nyilvánosságra került negyedéves pénzügyi jelentésének. Helyreállítandó az egyensúlyt, befutott szerkesztőségünkbe egy olyan Coppermine Pentium III-as processzor, mellyel minden reményünk szerint sikerrel ostromoljuk majd az 1GHz-es álomhatárt. Bzd holnap nekiesik, reméljük még a hét végén felkerülnek az első eredmények. Azt javaslom, hogy a szokásoktól eltérően most mindenképp látogassátok meg minket szombat-vasárnap is.

Tovább csigázva az Intel pártiak érdeklődését, a képviselet egy a jövő hétre igéri az első CeleronII-as fecskét.

Mostanában megkapjuk a magunkét, hogy AMD pártiak vagyunk. Szerintünk ez nem igaz. Az egésznek csak némi szervezeti alapja van. A HWSW - mint portál - egyes témák "guruiból" állt össze. Vannak még fehér foltjaink, mint például egy Intel-es kolléga. Várjuk mindazok jelentkezését, akik éreznek magukban annyit, hogy stábunkhoz csatlakozzanak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.