Szerző: Barna József

2001. november 28. 21:40

Magyarul is elérhető a SuSE többnyelvű linuxos tudástára

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux terméktámogatási adatbázisa (SDB) a legnagyobb

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux terméktámogatási adatbázisa (SDB) a legnagyobb többnyelvű, Linuxszal kapcsolatos tapasztalat- és tudásbázis. A Linuxszal kapcsolatos telepítési problémákra, kérdésekre első kézből származó naprakész cikkek és megoldások találhatók itt. Mostantól a magyarországi érdeklődők a http://sdb.suselinux.hu címen az angol, német, francia, spanyol, cseh és olasz nyelvek mellett az adatbázisok magyar nyelvű fordítását, valamint kimondottan a Magyarországra vonatkozó cikkeket is elérhetik. A magyar cikkek köre jelentősen kibővült: nem csupán a hibajelenségek javítására vonatkozó cikkeket, hanem igazi "különlegességeket" is lehet olvasni az adatbázisban.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.