Szerző: roberto

2001. november 26. 20:25

Letölthető az Opera 6 for Linux technológiai előzetese

[Opera Sotfware] A norvég Opera Software linuxos technológiai előzetest adott ki böngészőjének hatos verziójából. A böngésző számos olyan újdonsággal szolgál, amellyel az Opera felhasználói már találkozhattak a 6.0 windowsos bétájában, ilyen például a Unicode kelet-európai és ázsiai karaktereinek támogatása vagy az eddigieknél is jobban testreszabható felhasználói felület.

Opera Software[Opera Sotfware] A norvég Opera Software linuxos technológiai előzetest adott ki böngészőjének hatos verziójából. A böngésző számos olyan újdonsággal szolgál, amellyel az Opera felhasználói már találkozhattak a 6.0 windowsos bétájában, ilyen például a Unicode kelet-európai és ázsiai karaktereinek támogatása vagy az eddigieknél is jobban testreszabható felhasználói felület.

A cég sajtóközleménye szerint a böngésző tovább gyorsult, a sebesség növelése érdekében linux-specifikus tulajdonságokkal is bővítették a program tudását. Ugyanakkor az Opera Software felhívja minden felhasználó figyelmét, hogy az Opera 6.0 for Linux csupán egy technológiai előzetes, vagyis egy publikusan is elérhető alfa állapotú szoftver, használata során hibákkal és leállásokkal találkozhatunk.

A böngésző, ahogy azt már megszokhattuk, dinamikusan és statikusan linkelt Qt libbel is letölthető a www.opera.com-ról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról