Szerző: mz

2000. április 13. 13:48

A jövő irodája - szimpózium

A jövő irodája - Future of the office címmel szimpózium kerül megrendezésre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem informatikai épületében. Célja az, hogy a gyártók, bútorkészítők, építészek, irodai és munkahelyi vezetők számára bemutatkozási és kapcsolatfelvételi lehetőséget nyújtson, illetve megismertesse a vezetőkkel azokat a problémákat, amelyek építészeti, ergonómiai szempontból gátolhatják a hatékonyabb munkavégzést az irodákban.
Az első nap főleg ergonómiai, építészeti szempontból közelíti meg a problémakört, míg a második napon, azaz holnap, inkább az informatika, IT szempotjából szemlélik a kérdéseket. Az előadók között a BME és a BKE különféle tanszékeinek tanárai, dolgozói, illetve építészek, tervezőmérnökök szerepelnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.