Szerző: mz

2000. április 13. 13:48

A jövő irodája - szimpózium

A jövő irodája - Future of the office címmel szimpózium kerül megrendezésre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem informatikai épületében. Célja az, hogy a gyártók, bútorkészítők, építészek, irodai és munkahelyi vezetők számára bemutatkozási és kapcsolatfelvételi lehetőséget nyújtson, illetve megismertesse a vezetőkkel azokat a problémákat, amelyek építészeti, ergonómiai szempontból gátolhatják a hatékonyabb munkavégzést az irodákban.
Az első nap főleg ergonómiai, építészeti szempontból közelíti meg a problémakört, míg a második napon, azaz holnap, inkább az informatika, IT szempotjából szemlélik a kérdéseket. Az előadók között a BME és a BKE különféle tanszékeinek tanárai, dolgozói, illetve építészek, tervezőmérnökök szerepelnek.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.