Szerző: mz

2000. április 13. 13:48

A jövő irodája - szimpózium

A jövő irodája - Future of the office címmel szimpózium kerül megrendezésre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem informatikai épületében. Célja az, hogy a gyártók, bútorkészítők, építészek, irodai és munkahelyi vezetők számára bemutatkozási és kapcsolatfelvételi lehetőséget nyújtson, illetve megismertesse a vezetőkkel azokat a problémákat, amelyek építészeti, ergonómiai szempontból gátolhatják a hatékonyabb munkavégzést az irodákban.
Az első nap főleg ergonómiai, építészeti szempontból közelíti meg a problémakört, míg a második napon, azaz holnap, inkább az informatika, IT szempotjából szemlélik a kérdéseket. Az előadók között a BME és a BKE különféle tanszékeinek tanárai, dolgozói, illetve építészek, tervezőmérnökök szerepelnek.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról