:

Szerző: sammer

2001. november 23. 16:05

Megjelent és letölthető az Aliens Versus Predator sci-fi akciójáték új demója

A Sierra és a Fox Interactive kiadtak egy új egyjátékos demót az Aliens Versus

A Sierra és a Fox Interactive kiadtak egy új egyjátékos demót az Aliens Versus Predator 2 nevű sci-fi akciójátékukból. A 158 Mbyte-os demóban a három szereplő faj közül bármelyik szerepében játszhatunk, és négy nehézségi fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt. Az új akciójáték az 1999-ben megjelent és nagy népszerűséget kivívott Aliens Versus Predator folytatása, melyet az Aliens és Predator filmek alapján készítettek. Az új játékban az elődhöz hasonlóan egy Alien, egy Predator, vagy egy emberi katona szerepébe bújhat a játékos, és kezdhet neki a három küldetéssorozat egyikének. A három különböző hadjárat a három faj birodalmában játszódik, és egyenként hét küldetésből áll. Képek a játékból:

Az Aliens Versus Predator 2-t a Monolith Productions készítette. Az új demó letölthető a GameSpot oldaláról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.