Szerző: roberto

2001. november 22. 22:21

A legújabb KDE: 2.2.2

[KDE] A KDE Projekt bejelentette a KDE legújabb verzióját. A desktop környezet 2.2.2-es változata a két hónapja megjelent KDE 2.2.1-hez képest biztonsági javításokat, továbbfejlesztett funkciókat és teljesen új lehetőségeket is tartalmaz. A leglátványosabb változás talán a CodeWavers Crossover plugin támogatása, amellyel lehetővé válik a windowsra készült böngészőbővítések (például az Apple QuickTime ) közvetlen használata a *nix rendszereken. A 2.2.1-es kiadás óta történt változások listája a kde.org -on olvasható.

KDE[KDE] A KDE Projekt bejelentette a KDE legújabb verzióját. A desktop környezet 2.2.2-es változata a két hónapja megjelent KDE 2.2.1-hez képest biztonsági javításokat, továbbfejlesztett funkciókat és teljesen új lehetőségeket is tartalmaz. A leglátványosabb változás talán a CodeWavers' Crossover plugin támogatása, amellyel lehetővé válik a windowsra készült böngészőbővítések (például az Apple QuickTime) közvetlen használata a *nix rendszereken. A 2.2.1-es kiadás óta történt változások listája a kde.org-on olvasható.

A különféle Linux-disztribúciókhoz (Conectiva 7.0, Mandrake 7.2-8.1, Red Hat 7.2, SuSE 6.4-7.3) fordított rpm csomagok és a forráskód a download.kde.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról