Szerző: roberto

2001. november 21. 21:40

Letölthető a Mozilla újabb változata, a 0.9.6

[Mozilla.org] Tegnap este kiszabadult a Mozilla friss verziója. A kiadás egyik újdonsága az, hogy a böngésző ezentúl képes a LINK taggel megadható site-ikonok megjelenítésére a URL beviteli mezőjében, de ennél sokkal fontosabb, hogy az új csomagban már szerepel a nyomtatási előkép implementációja. A 0.9.6-os kiadáshoz fűzött megjegyzések , a forráskód , valamint a Windowsra, Macre, Linuxra és OpenVMS-re fordított bináris csomagok a mozilla.org-on találhatóak (a különféle operációs rendszerekre fordított csomagok listája néhány napon belül várhatóan tovább bővül). A projekt egyébként -- még a sokszor módosított ütemtervhez képest is -- csúszásban van, kérdéses, hogy tudják-e tartani a Mozilla 1.0 2002 áprilisára tervezett kiadását.

Mozilla[Mozilla.org] Tegnap este kiszabadult a Mozilla friss verziója. A kiadás egyik újdonsága az, hogy a böngésző ezentúl képes a LINK taggel megadható site-ikonok megjelenítésére a URL beviteli mezőjében, de ennél sokkal fontosabb, hogy az új csomagban már szerepel a nyomtatási előkép implementációja. A 0.9.6-os kiadáshoz fűzött megjegyzések, a forráskód, valamint a Windowsra, Macre, Linuxra és OpenVMS-re fordított bináris csomagok a mozilla.org-on találhatóak (a különféle operációs rendszerekre fordított csomagok listája néhány napon belül várhatóan tovább bővül). A projekt egyébként -- még a sokszor módosított ütemtervhez képest is -- csúszásban van, kérdéses, hogy tudják-e tartani a Mozilla 1.0 2002 áprilisára tervezett kiadását.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról