Szerző: roberto

2001. november 21. 20:55

Fujitsu Siemens Primergy szerverek SuSE Linux Enterprise Server 7 operációs rendszerrel

[SuSE] A Fujitsu Siemens Computers tegnap jelentette be, hogy támogatja a SuSE nemrég megjelent Enterprise Server 7-es rendszerének használatát a PRIMERGY Server termékvonalában. A PRIMERGY szerverek Intel alapú gépeivel a cég a kis- és középvállalatok igényeit igyekszik kielégíteni, a vásárlók a Microsoft, a Novell, a Caldera, a Red Hat és a SuSE termékei közül választhatják ki szerverük operációs rendszerét.

SuSE[SuSE] A Fujitsu Siemens Computers tegnap jelentette be, hogy támogatja a SuSE nemrég megjelent Enterprise Server 7-es rendszerének használatát a PRIMERGY Server termékvonalában. A PRIMERGY szerverek Intel alapú gépeivel a cég a kis- és középvállalatok igényeit igyekszik kielégíteni, a vásárlók a Microsoft, a Novell, a Caldera, a Red Hat és a SuSE termékei közül választhatják ki szerverük operációs rendszerét.

Johannes Nussbickel, a SuSE elnök-vezérigazgatója a Fujitsu Siemens bejelentése kapcsán elmondta, hogy a SuSE és a Fujitsu Siemens Computers együtt vállalati szintű linuxos megoldást kínál, vásárlóiknak a Linux ereje előnyt biztosít, ezt a platformot könnyű karbantartani, és segít költségek csökkentésében is.

a címlapról