Szerző: roberto

2001. november 21. 20:55

Fujitsu Siemens Primergy szerverek SuSE Linux Enterprise Server 7 operációs rendszerrel

[SuSE] A Fujitsu Siemens Computers tegnap jelentette be, hogy támogatja a SuSE nemrég megjelent Enterprise Server 7-es rendszerének használatát a PRIMERGY Server termékvonalában. A PRIMERGY szerverek Intel alapú gépeivel a cég a kis- és középvállalatok igényeit igyekszik kielégíteni, a vásárlók a Microsoft, a Novell, a Caldera, a Red Hat és a SuSE termékei közül választhatják ki szerverük operációs rendszerét.

HIRDETÉS

SuSE[SuSE] A Fujitsu Siemens Computers tegnap jelentette be, hogy támogatja a SuSE nemrég megjelent Enterprise Server 7-es rendszerének használatát a PRIMERGY Server termékvonalában. A PRIMERGY szerverek Intel alapú gépeivel a cég a kis- és középvállalatok igényeit igyekszik kielégíteni, a vásárlók a Microsoft, a Novell, a Caldera, a Red Hat és a SuSE termékei közül választhatják ki szerverük operációs rendszerét.

Johannes Nussbickel, a SuSE elnök-vezérigazgatója a Fujitsu Siemens bejelentése kapcsán elmondta, hogy a SuSE és a Fujitsu Siemens Computers együtt vállalati szintű linuxos megoldást kínál, vásárlóiknak a Linux ereje előnyt biztosít, ezt a platformot könnyű karbantartani, és segít költségek csökkentésében is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.