:

Szerző: Ady Krisztián

2001. november 22. 12:01

Megjelent a Mac OS X-et 10.1.1-es verziószámra frissítő javítócsomag

Az Apple Mac OS X 10.1.1-es javítócsomagja, mely november 13-a óta elérhető a Software Update panel segítségével, több fontos hibajavítást és komoly optimalizációkat tartalmaz az Apple új operációs rendszeréhez.

Az Apple Mac OS X 10.1.1-es javítócsomagja, mely november 13-a óta elérhető a "Software Update" panel segítségével, több fontos hibajavítást és komoly optimalizációkat tartalmaz az Apple új operációs rendszeréhez.

Az összességében 14 MB-os csomag pontosabban meg nem határozott javításokat és bővítést telepít fel sok USB és FireWire eszközhöz valamint több digitális kamera támogatását tartalmazza. A CD- és DVD-írók közül is tobbet ismer fel a rendszer. A hálózati támogatáson is javítottak, az AFP, SMB és WebDAV protokollok kezelését sikerült tovább finomítani. A "Finder" és "Mail" alkalmazások szintén bővítésre kerültek, s már a közvetlen nyomtatást is támogatják.

Ez a frissítés kizárólag a "Software Update" panelról érhető el. Az Apple tájékoztatása szerint feltétlenül szükséges elsőként a november 8-án közzétett 1.0-ás "Installer Update"-et feltenni, csak így telepíthető fel az új, frissített csomag.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.