:

Szerző: roberto

2001. november 21. 01:02

Friss GNOME-os szoftverek: Evolution 1.0 RC2 és Gnumeric 0.76

[LinuxToday, Gnome.org] Újabb kiadásra jelölt verziót bocsátottak ki a Ximian Evolutionből, a GNOME-os integrált személyi információkezelő szoftverből. Az előző kiadás óta több súlyos, leakadást okozó hibát sikerült kijavítaniuk a fejlesztőknek, és jó pár apróbb hiba is eltűnt programból. Az Evolution RC2 szokás szerint az ftp.ximian.com -ról tölthető le.

GNOME Desktop[LinuxToday, Gnome.org] Újabb kiadásra jelölt verziót bocsátottak ki a Ximian Evolutionből, a GNOME-os integrált személyi információkezelő szoftverből. Az előző kiadás óta több súlyos, leakadást okozó hibát sikerült kijavítaniuk a fejlesztőknek, és jó pár apróbb hiba is eltűnt programból. Az Evolution RC2 szokás szerint az ftp.ximian.com-ról tölthető le.

Egy századdal lépett előre egy másik kedvelt GNOME-os alkalmazás, a Gnumeric verziószáma. A 0.76-os kiadásban az előző verzió majdnem harminc hibáját tüntették el a fejlesztők. A táblázatkezelő forráskódja a download.gnome.org-on található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.