:

Szerző: sammer

2001. november 20. 20:20

Többjátékos lehetőségek kerülnek a Raven Soldier of Fortune II: Double Helix akciójátékába

Az Activision bejelentette, hogy a Raven Software fejlesztésében készülő Soldier

Az Activision bejelentette, hogy a Raven Software fejlesztésében készülő Soldier of Fortune II: Double Helix akciójátékában az egyjátékos küldetéssorozat és a véletlenszerű küldetésgenerátor mellett két többjátékos mód is helyet kap. Az új multiplayer módok -- az egyéni és a csapatos deathmatch -- használatához a játékos több mint 100 karaktermodell és kinézet közül választhat, és 12 - 14 fegyvert használhat fel az összecsapásokban. A játék többjátékos kódját úgy fejlesztették ki, hogy könnyen átlátható és módosítható legyen, így lehetőséget ad a módosítók készítésére. Az új képeken a többjátékos módból felvett részletek láthatók.



Korábbi képek

A népszerű Soldier of Fortune folytatásában John Mullins szerepébe kerül a játékos, aki az eredeti játékban is a főhőst alakította. Mullins szerepében számos küldetést kell végrehajtanunk, mint a túszszabadítás, információgyűjtés és orvvadászat. A legtöbb küldetés eléggé rugalmas lesz ahhoz, hogy a játékos saját kedve szerint dönthesse el, hogy erővel, rejtőzködéssel, vagy a kettő kombinációjával taktikázva akarja elérni a célját. A folytatás természetesen számos továbbfejlesztést is tartalmaz elődjéhez képest, a sérülésmodell sokkal realisztikusabb lett, csontváz alapú animációt kaptak a karakterek, és az új rendszer segítségével a játékos járműveket használhat, és változatos módon használhatja fel azokat az ellenség letámadására. A Soldier of Fortune II: Double Helix kiadását 2002 februárra tervezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.