:

Szerző: sammer

2001. november 20. 20:48

A Digital Legends Entertainment bejelentette Nightfall Dragons című szerepjátékát

A barcelonai központú Digital Legends Entertainment játékkészítő stúdiót 2001

A barcelonai központú Digital Legends Entertainment játékkészítő stúdiót 2001 elején alapította a korábban készült Blade of Darkness játék három fejlesztője, és most jelentették be első játékukat, a készülő Nightfall Dragons nevű szerepjátékot. A bejelentéssel együtt kiadtak néhány korai tervrajzot, amelyek a környezetet és a karaktereket mutatják be.


További képek

A Nightfall Dragons egy fantasy világban játszódik, melyet varázslatos lények és a harcművészetek különböző formáiban járatos mesterek népesítenek be. A játék a tervek szerint az akció- és szerepjátékok legjobb elemeit fogja magában hordozni, a látványért pedig a Digital Legends saját 3D-s grafikai modulja fog felelni. A modul olyan fejlett lehetőségekkel redelkezik, mint a mindenre kiterjedő fénykezelés, és a dinamikus árnyékok, a játék karaktereit arc-, haj- és öltözékanimációk teszik látványossá, valamint a napszakok váltakozása és az időjárási effektek teszik teljessé a látványvilágot és a hangulatot.

A kiadó és a kiadás dátuma jelenleg még ismeretlen, de a Digital Legends weboldalán további információkat olvashatsz a játékkal kapcsolatban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.