:

Szerző: roberto

2001. november 19. 22:25

Dell gépek gyárilag telepített Red Hat Linux 7.2-vel

Dell[DesktopLinux, Dell] A Dell ma bejelentette, hogy gyárilag telepített Red Hat Linux 7.2-vel is kínálja majd a Dell Precision munkaállomásokat és a PowerEdge szervereket, beleértve a ma bemutatott, kisvállalati felhasználókat megcélzó PowerEdge 1500SC szervert is. A PowerEdge széria gépeit már most is meg lehet rendelni a 7.2-es Red Hat Linuxszal, a Precision gépeket viszont csak később, de még az idei év folyamán fogja a cég a friss Red Hat disztribúcióval szállítani. Azok a vásárlók, akik saját Red Hat 7.2 image-t állítanak össze, a Dell CFI (Custom Factory Integration) szolgátatásának igénybevételével telepíttethetik előre összeállított rendszerüket az OptiPlex (desktop) és a Latitude (hordozható) termékvonalból választott gépekre.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.