Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 15. 15:59

Itt az első teljesen három dimenziós játék Palm OS-re

A 3DAGames hamarosan kiadja az első teljesen három dimenziós játékot, amely Palm OS operációs rendszert futtató kéziszámítógépekkel kompatibilis.

A 3DAGames hamarosan kiadja az első teljesen három dimenziós játékot, amely Palm OS operációs rendszert futtató kéziszámítógépekkel kompatibilis.

A készítők szerint a 3D Star Fighter Pilot csak az első a cég által tervezett három dimenziós játékok sorában. A program fejlesztése már befejeződött, csak a végső tesztelés van hátra. A 3DAGames tervei szerint a 3D Star Fighter Pilot az ünnepek alatt már kapható lesz, bár egyelőre nem tudni, mennyiért

Az űrhajós játék 31 szintet foglal magába és 5 különféle nehézségi fokozaton játszható. 21 különféle ellenfél létezik, amelyeket a számítógép irányít. A valós idejű, teljesen három dimenziós grafikát működtető motor jelentős részét gépi kódban írták, ez teszi lehetővé azt a sebességet, amely sokak által korábban elképzelhetetlen volt Palm gépeken -- mondta a fejlesztőcég szóvivője.

A program bármilyen 3.0-nál újabb Palm OS-t futtató kéziszámítógépen használható és háromféle grafikát -- színes, szürkeárnyalatos és monochrom -- támogat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról