Szerző: sammer

2001. november 15. 16:48

Megnyílt a Dragon Empires online szerepjáték új honlapja, ahol már a bétatesztelésre is lehet jelentkezni

A Codemasters elindította a készülő Dragon Empires online szerepjátékának új,

A Codemasters elindította a készülő Dragon Empires online szerepjátékának új, hivatalos weboldalát. Az oldalon megtalálhatjuk a játék eddig megjelent képeit egy galériában összegyűjtve, néhány bemutató videót és egy fórumot, továbbá a készítők a vállalkozó kedvű bétateszterek jelentkezését is ezen az oldalon várják.

A Dragon Empires egy olyan fantasy világban játszódik, melyet egymással háborúzó klánok népesítenek be, akik saját területüket szeretnék minél nagyobbra növelni. A játék a játékos-játékos elleni, és klán-klán elleni csatákra egyaránt nagy hangsúlyt fektet. A harcok valós időben folynak, és mágikus varázslatok ugyanúgy használhatók lesznek benne, mint a hagyományos kézifegyverek.

A Dragon Empires a Codemasters fejlesztésében készül, kiadását pedig 2002 közepére tervezik. További információkat a játékról és a bétatesztelésről a játék új weboldalán találhatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról