Szerző: sammer

2001. november 15. 19:09

Megjelent az Empire Earth, korszakokat felölelő valós idejű stratégiai játék

A Sierra bejelentette, hogy kiadta legújabb valós idejű stratégiai játékát,

A Sierra bejelentette, hogy kiadta legújabb valós idejű stratégiai játékát, az Empire Earth-öt, melyet a Stainless Steel Studios készített. A játékban az emberi történelmen keresztül ívelő küldetések várják a játékosokat, amelyek a kőkorszaktól indulnak, és a jelenen keresztül egészen a 22. századig nyúlnak. Kezdetben egy apró civilizációt irányíthatunk mindössze, de szükség is van a tapasztalatszerzésre ahhoz, hogy a játék végére kiépülő hatalmas birodalmat is kezünkben tarthassuk.

Lehetőség van az alapoktól kezdve a teljes időn keresztül, vagy csak a kiválasztott korszakban végigjátszani a játékot. A Empire Earth-ben Populousra emlékeztető elemeket is találunk, mint a földrengések és a vulkánkitörések, melyek megváltoztatjhatják a játéktér felszínét. Különlegesség, hogy eddig soha nem látott mennyiségű és típusú egység került a játékba, aminek köszönhetően nagyon megnő a stratégiai lehetőségek száma.

Képek a játékból:

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról