Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 13. 17:40

A Windows XP a Microsoft történetének legsikeresebb terméke

A Microsoft állítása szerint a kereskedelmi forgalmazás első két hetében 7 millió példányt adtak el a Windows XP operációs rendszerből.

A Microsoft állítása szerint a kereskedelmi forgalmazás első két hetében 7 millió példányt adtak el a Windows XP operációs rendszerből.

Természetesen ezek az adatok nem csak a kiskereskedelemben eladott dobozos szoftverekre vonatkoznak, hanem a Windows XP-vel szerelt számítógépek, vállalati licencek, valamint a frissítőcsomagok is beleértendők.

A Windows XP október 25-én jelent meg az üzletek polcain. A gyenge gazdasági környezet ellenére november 8-ig összesen hétmillió példányt adtak el a szoftverből, ami a Microsoft történetének legsikeresebb termékbevezetését jelenti. A Windows XP első heti eladási adatai még a Windows 95-ét is felülmúlták.

Amint az ismert, a Windows XP hivatalosan október 25-én került a boltok polcaira. Az Egyesült Államokban a Home Edition frissítés 99, míg a teljes verzió 199 dollárba kerül. A Professional Edition esetében ugyanezek az értékek 199 és 299 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról